Mere end 20 års erfaring med akustik og støjdæmpning

Dansk Brandsikring og Lydregulering Aps producerer, leverer og monterer lyddæmpning og støjdæmpning i skoler, institutioner, kontorer, kantiner og alle former for produktionsvirksomheder, private hjem, ja alle steder hvor der er problemer med støj og dårlig akustik.

Med egne udviklede produkter leverer vi fleksible akustik løsninger til nye og eksisterende lokaler. Produkterne er dansk designet og danskproduceret .

Vore produkter lever op til meget høje krav inden for akustik og opfylder ethvert krav til kvalitets lyddæmpning.

Vores filosofi er, at du skal have den løsning der giver mest mening, hvad enten det er udskiftelige motiver, en bestemt størrelse eller noget helt andet, så står vi altid klar.

Hvorfor Akustik?

Lyd gener er årsag til forringet arbejdsmiljø på mange arbejdspladser. Flere faktorer kan spille ind på oplevelsen af støj. I pressede arbejdssituationer kan selv ikke-skadelig støj opleves som et problem. For meget støj kan på længere sigt betyde hørenedsættelse eller vedvarende kimen for ørerne (tinnitus).

I mange tilfælde kan akustiske problemer i bygninger løses let og enkelt ved montering af DecoDemp produkter som skærmvægge, bord skærmvæg, væg paneler eller lydflåder på vægge og lofter eller som rumdeling.

Børn og voksne trives bare bedre i lokaler med god akustik.

DecoDemp Akustik vi levere KUN færdige løsninger.

Brandsikring?

Hvorfor brandsikring? Brandsikring er vi selvfølgelig også leveringsdygtige i, som vi hidtil har været igennem de sidste 20 år. Så kontakt os endelig hvis vi kan være behjælpelig med brand lukninger af aller højeste klasse. Vi laver alle lukninger i henholdt til MK godkendte materialer og i henholdt til Imcon standarden. så siger BD30 BD60 BS60 eller BS120 Dig noget eller har du brug for lukninger til denne standard så hjælper vi dig gerne med opgaven eller med rådgivningen og altid med et smil:-)

Kontaktinfo

Dansk Brandsikring & Lydregulering ApS
Thulevej 3
5210 Odense NV

Tlf. 66 18 18 58
Mail.

Henvendelse: info@decodemp.com

Faktura til: invoice@decodemp.com

Grundlagt i 1996 af Peter Bach Andersen cvr. nr 19232298

Overtaget i 2014 af Mikael Bach Guldbrand  cvr. nr 19232298

Direktør og Ejer – Mikael Bach Guldbrand

FB

kontakt mig på: mbg@decodemp.com eller tlf. 28141858