Nyheder

DecoDemp-Produkt nyheder.

Her hos DecoDemp arbejder vi løbende med at komme på nye spænde måder at løse de akustiske og støjmæssige udfordringer. Der vil har på siden fremgå hvilke produkter der lige er kommet og hvilke der er undervejs. under produkt navnene vil der være link´s til mere om de nye produkter. DecoDemp Akustik arbejder vi hele tiden med at forbedre produkterne og komme med nye og relevante produkter der fanger tiden og de nyeste indretnings trends. Husk at alle produkter er made in Denmark.

DecoDemp GreenAll med 60% co2 reduktion pr kg alu profil.

Alle DecoDemp Produkter med Aluminiums rammer er leveret med GreenAll med 60% co2 reduktion. Alle vores profiler produceres i Findland og gennemgår nøje kvalitets kontrol vi er altid tæt på vores leverandører så de lever op til de høje standarder vi sætter og gerne selv vil levere! Ved hver Aluminiums leverance modtager vi nye certifikater så ta kontakt vi har altid friske certifikater på vores produkter.

GreenAll. At producere primær aluminium er enormt energikrævende. Derfor
er GreenAl, som er primær aluminium, fremstillet med vedvarende
energi, fx vand- eller vindeenergi.

GreenAll CO2-udledning er under 2,04 kg pr. kg aluminium.

Co2 belastnings diagram på aluminiums produktion og på DecoDemp´s Green Alu profiler.

DecoDemp-CipOff 61 mm Er et produkt som er klar og ligger på siden klik på linket. CipOff 61 mm i dybden, akustik billede ramme i aluminium selvfølgelig leveret med GreenAll med 60% co2 reduktion er dette unikke produkt i højeste kvalitet i forhold til finish og akustiske egenskaber. Med vores unikke Alu rammer i 61 mm får du den bedste akustik ydeevne på markedet med dette DecoDemp produkt er der ingen kompromiser kun ren kvalitet´ akustik.

Akustik billede med 61 mm ramme og 50 mm absorbent i klasse A med enestående akustiske egenskaber.

DecoDemp-CipOff 36 mm Er et produkt som er klar og ligger på siden klik på linket. CipOff 36 mm i dybden et panel til lyddæmpning på væggene leveres med grafik biller eller Camira textiler. Akustik billeder med udskifteligt stof eller billede. kan tilpasses enhver moderne og dynamisk indretning med en smal alu ramme med enestående akustiske egenskaber som opnås ved en 30 mm akustik plade i klasse C, Smal ramme og sublim lyddæmpning og høj grad af finish. paneler til kreativ indretning på væggene leveret i alle størrelser selvfølgelig leveres de på individuelle mål.

Akustik billeder med udskifterligt motiv med akustik klasse C 0,60 Aw
Maximal lyddæmpende effekt. god lyddæmpning i klasse C.

DecoDemp-Soft Q Er et produkt som er klar til levering og som ligger på siden klik på linket. 6 kantede akustik paneler betrukket med stof. Disse er som øvrige soft akustik produkter leveret med en stabil ramme omkring så en lang levetid opnås på de implementerede akustik løsninger.

Akustik paneler med fasede kanter med stof betræg lyddæmpning til væg.

DecoDemp-Soft QR Er et produkt som er klar til levering og ligger på siden klik på linket. 6 kantede akustik paneler dog er disse lyddæmpende paneler opdelt i 3 stk mindere paneler for at give Box effekten, panelet er ligeledes betrukket med stof. Disse er som øvrige soft akustik produkter leveret med en stabil ramme omkring så en lang levetid opnås på de implementerede akustik løsninger.

DecoDemp-Soft Xbas Er et produkt som er klar og ligger på siden klik på linket. Soft Xbas er med en 80 mm absorbent og en 100 mm ramme her er der virkelig taget højde for en god absorbering ved de dybe toner som ofte er svære at fange. Xbas lyddæmpningen leveres både med billeder og med forskellige stof beklædninger.

Decodemp-CipO Er et produkt som er klar og ligger på siden klik på linket. CipO er runde akustik paneler til vægfladerne. Runde akustik billeder med udskifteligt stof eller billede. kan tilpasses enhver moderne og dynamisk indretning med runde lyddæmpende paneler til kreativ indretning på væggene leveret i alle størrelser selvfølgelig leveres de på individuelle mål.

Runde akustik billeder med udskifteligt print.

Video af rammer. Klik

DecoDemp-CipO Screen Er et produkt er klar, og ligger på hjemmesiden. CipO Screen er stående runde akustik skærmvægge. Runde akustik billeder med udskifteligt stof eller billede. kan tilpasses enhver moderne og dynamisk indretning med runde lyddæmpende paneler til gulv fladen leveret i alle størrelser selvfølgelig leveres de på individuelle mål.

DecoDemp-CipQ Nyt produkt som lige er lavet færdig klar til produktion. 6 kantede akustik paneler med udskifteligt motiv eller stof laves på mål så en tilpasset akustik løsning let kan implementeres.

Akustik billeder som 6 kanter med udskifteligt motiv. lyddæmpning i klasse A

DecoDemp-Cip60 Nyt produkt er færdig klar til produktion 5 kantede akustik paneler med udskifteligt motiv eller stof laves på mål så en tilpasset akustik løsning let kan implementeres. Leveres både som akustik skærmvægge og som væg paneler. Slip akustik fantasien løs og design frit husgavle i grafik eller noget helt andet.

Akustik paneler 5 kantet som husgavle. Lyddæmpning som stående skærmvægge.

DecoDemp-Ecco under udvikling. Ny måde at sammensætte akustik i 3D samt måle efterklang med egne elektroniske devices.

Decodemp-AI er under udvikling. Ny måde at visualisere dine billeder og paneler på egne vægflader inden bestilling. Et digital værktøj hvor dwg filer til pecon kan hentes så det gøres lettere for indretnings arkitekter mv at arbejde med DecoDemp produkter.

DecoDemp Akustik paneler